ballon
blokker
horoscoop
hema
uitvaart
begrafenis
kado
seo
afvallen

Op zoek naar vertalen?

vertalen
Module 6 Hoe gebruik ik de gevonden informatie? UHasselt.
Plagiaat is een onregelmatigheid die bestaat uit overname of vertaling van het werk van anderen, op identieke wijze of onder licht gewijzigde vorm en zonder adequate bronvermelding. Ook teksten laten opstellen door derden wordt als plagiaat beschouwd. overname" of vertaling van het werk."
Vertalen met DeepL Translate - 's' werelds meest accurate vertaler.
Populair: Nederlands naar Engels, Nederlands naar Duits, en Frans naar Nederlands. Vertaling van resterende tekst stoppen. Vertaal uit e lke taal. Typ om te vertalen. Sleep hier om Word docx en PowerPoint pptx bestanden te vertalen met onze documentvertaler. Populair: Nederlands naar Engels, Nederlands naar Duits, en Frans naar Nederlands. Andere talen: Bulgaars, Chinees, Deens, Ests, Fins, Grieks, Hongaars, Italiaans, Japans, Lets, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Tsjechisch en Zweeds. Typ om te vertalen. Vertaal in het Duits. Elke dag vertalen miljoenen mensen met DeepL. Populair: Nederlands naar Engels, Nederlands naar Duits, en Frans naar Nederlands. Andere talen: Bulgaars, Chinees, Deens, Ests, Fins, Grieks, Hongaars, Italiaans, Japans, Lets, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Tsjechisch en Zweeds. Annuleren Toch vertalen. Er is momenteel veel verkeer op de gratis versie van DeepL Translator. Uw vertaling zal klaar zijn in $ seconds seconden. Ontvang snellere vertalingen met DeepL Pro. Persinformatie Privacy Algemene Voorwaarden Bedrijfsgegevens Werken bij DeepL. U gebruikt nu DeepL Pro.
Schriftelijk vertalen Sociaal Vertaalbureau.
Bij voorkeur ontvangen wij de te vertalen documenten in een WORD document via mail: vertalen@brusselonthaal.be Wij leveren geen beëdigde vertalingen af. Om de gegevens van een beëdigd vertaler te bekomen, kan u contact opnemen met de rechtbank van eerste aanleg van uw arrondissement.
Live vertalen met Google Translate kan voortaan ook in het Nederlands VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws.
wo 29 jul 2015 2244.: Begin dit jaar startte Google Translate met een bijzondere nieuwe functie. Een stukje tekst kon vanaf dan eenvoudig weg en live worden vertaald door met de camera van je smartphone over een stukje tekst te gaan. Handig als je in het buitenland de wegwijzers wil begrijpen of als je op restaurant graag weet wat je gaat bestellen. Aanvankelijk kon de applicatie enkel overweg met het Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees en Russisch. De internetgigant voegt daar nu nu twintig extra talen bij, waaronder het Nederlands. Vertalingen kunnen voorlopig wel enkel van en naar het Engels. Naast het Nederlands zitten ook het Bulgaars, Catalaans, Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Filipijns, Fins, Hongaars, Indonesisch, Litouws, Noors, Pools, Roemeens, Slowaaks, Zweeds, Turks en Oekraïens bij de update. Ook eenzijdige vertalingen van het Hindi en Thai naar het Engels zijn mogelijk. De update van de applicatie, waar de twintig nieuwe talen in vervat zitten, wordt de komende dagen beschikbaar gemaakt. Meer weten over.
Gesproken en geschreven tekst en gesprekken vertalen op de iPhone Apple Support.
Gesproken en geschreven tekst en gesprekken vertalen op de iPhone. In de Vertaal-app kun je gesproken en geschreven tekst en gesprekken vertalen tussen ondersteunde talen. Je kunt talen downloaden om tekst op je apparaat te vertalen zonder dat je een internetverbinding nodig hebt.
vertalen in / naar / uit / van Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Vertaal je iets in het Nederlands of naar het Nederlands? Zowel vertalen in het Nederlands als vertalen naar het Nederlands is mogelijk. Het werkwoord vertalen kan met verschillende voorzetsels worden gecombineerd. Als alleen de brontaal bijvoorbeeld het Frans wordt genoemd, is uit het standaardvoorzetsel: Ze vertaalde de tekst uit het Frans.
VERTALEN Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Wist je dit al? Al onze woordenboeken zijn bidirectioneel, wat wil zeggen dat je woorden gelijktijdig in beide talen kan opzoeken. tok_pisin Tok Pisin. vertalen" vertalen Engels. vertalen" in het Engels. NL vertalen vertaaldevertaald werkwoord. vertalen ook: overzetten, interpreteren, translateren, zich vertalen.
Levertijden Vertalingen met behoud van uw deadlines.
We vertalen doorgaans 1500, 2000, woorden per vertaler per dag. Ongeacht hoe klein of groot een project is, we voeren altijd een kwaliteitscontrole uit om zeker te zijn dat er geen fouten, vergetelheden of onjuistheden in de vertaling zitten en dat vorm en formaat van het origineel werden gerespecteerd.
Vertaler - Online zinnen vertalen - Engels, Duits, Spaans, Frans en meer.
Professionele Vertaling Gengo.
Vertaling begint onmiddellijk. Vertaal grote hoeveelheden teksten door uw systeem te integreren met onze intuïtieve API. Werk rechtstreeks met ons samen om een flexibele, efficiënte en economische oplossing te vinden om uw project van begin tot eind te beheren. Neem contact op.
Vertalen en corrigeren Talencentrum Rijksuniversiteit Groningen.
PE-cursussen voor vertalers. Stel een vraag over vertalen en corrigeren. Vertalen en corrigeren. Universitaire Vertaal en Correctiedienst UVC. Update met betrekking tot het coronavirus: de UVC werkt momenteel thuis, dus je kunt nieuwe vertaal en editingopdrachten blijven sturen naar vertaal@rug.nl.
Google Translate maakt live vertalen voor Android mogelijk Techzine.nl.
Google wil de functie ook naar iOS brengen, maar hing daar nog geen releasedatum aan vast. Voor Android-gebruikers is het alleen van belang om de nieuwste versie van Translate geïnstalleerd te hebben, waarna een optie om direct te vertalen zou verschijnen.

Contacteer ons