ballon
blokker
horoscoop
hema
uitvaart
begrafenis
kado
seo
afvallen

Resultaten voor vertalen

vertalen
Vertaal het internet rechtstreeks in uw browser.
Blokkeren van advertentietrackers. Vertaal het internet met Firefox. De Google Translate-extensie voor Firefox maakt het internet toegankelijk voor de wereld. Firefox downloaden Nederlands. Windows 64-bit MSI. Windows 32-bit MSI. Uw systeem voldoet mogelijk niet aan de vereisten voor Firefox, maar u kunt een van deze versies proberen.: Firefox downloaden Nederlands. Windows 64-bit MSI. Windows 32-bit MSI. Firefox voor Android. Firefox voor iOS. Het internet is vol met geweldige dingen, maar veel ervan is niet in het Engels geschreven waardoor miljarden mensen op de wereld een vertaler nodig hebben om alleen het internet te gebruiken. U kunt Firefox downloaden in meer dan 100 talen, zodat uw browsermenus, notificaties en berichten in uw voorkeurstaal worden weergegeven, maar dat lost het probleem van al die geweldige inhoud die u met uw browser opzoekt niet op. To Google Translate. Google Translate wordt, met meer dan 100 talen beschikbaar, gebruikt door miljoenen mensen wereldwijd. Maar heen en weer springen tussen translate.google.com en de pagina die u probeert te lezen is geen ideale ervaring. De extensie To Google Translate maakt het vertalen van de bezochte pagina eenvoudiger dan ooit.
Vertalen met DeepL Translate s werelds meest accurate vertaler.
Elke dag vertalen miljoenen mensen met DeepL. Populair: Nederlands naar Engels, Nederlands naar Duits, en Frans naar Nederlands. Andere talen: Bulgaars, Chinees, Deens, Ests, Fins, Grieks, Hongaars, Italiaans, Japans, Lets, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Tsjechisch en Zweeds.
7 alternatieven voor Google Translate die je moet proberen Yamagata Europe.
Baidu heeft een ingebouwde, spraakgebaseerde vertaalfunctie, waarmee je via spraakopdrachten naar een vertaling kan zoeken op je smartphone. De Baidu Translate app ondersteunt 16 talen. In september 2017 lanceerde Baidu een portable talking translator die kan luisteren en spreken in verschillende talen. Het apparaatje is kleiner dan een typische smartphone, en kan ook worden gebruikt als een draagbare Wi-Fi-router op netwerken in 80 landen. De pluspunten: Baidu Translate levert zeer vloeiende vertalingen op, vooral voor langere en complexere zinnen. De minpunten: Niet alle vertaalcombinaties geven goede resultaten. Sommige talenparen worden zelfs helemaal niet ondersteund. Youdao Dictionary is een bekende Chinese taalapp die de leegte van het in China geblokkeerde Google opvult. Youdao Dictionary biedt meer dan 350.000 woorden, zinnen en betekenissen van het Engels. In tegenstelling tot andere taalapps kan je er ook aanvullende informatie over het gebruik van Engels, cultuur, mode en sport in vinden. De pluspunten: Youdao Dictionary is speciaal gericht op Chinese gebruikers. Het biedt ook integratie met WeChat, de populairste chatdienst van China. De minpunten: Het taalaanbod van Youdao is beperkt tot Chinees-Engels. De app genereert vaak te letterlijke woord-voor-woord vertalingen. Microsoft Translator is een gratis app, beschikbaar voor Windows, iOS en Android.
De 4 beste gratis vertaalmachines vergeleken Artois Translations.
De software staat sinds 2017 online en helpt u woorden, zinnen en zelfs grote brokken tekst te vertalen. Toen de gratis vertaalmachine voor het eerst online kwam, werd hij heel positief onthaald. Terecht, want als vertaler moet ik toegeven dat u met Deepl begrijpelijke teksten kunt produceren.
Vertalen in het Engels vertaald uit het Nederlands.
Vertaal Matrix voor vertalen.: interpreteren; overbrengen; translateren; vertalen; vertolken. begrijpen; opvatten; tolken; uitbeelden; verbeelden; verpersonificeren; vertolken. overbrengen; translateren; vertalen; vertolken. overbrengen; translateren; vertalen; vertolken. interpreteren; overbrengen; overzetten; translateren; vertalen; vertolken. Verwante definities voor vertalen.: het omzetten om bruikbaar te maken 1.
Een webpagina vertalen naar het Nederlands, hoe doe je dit?
Het komt vaak voor dat iemand een webpagina bezoekt en dat de pagina in een vreemde taal wordt weergegeven. Dit kan je als volgt eenvoudig oplossen.: Bezoek de anderstalige pagina met Google Chrome. Doe in een lege ruimte waar geen tekst of foto staat een rechter muisklik op de pagina en klik in het snelmenu op Vertalen in het Nederlands. De pagina wordt nu vertaald. Let op: dit is wel een letterlijke vertaling zodat er fouten kunnen voorkomen in de zinsbouw.
Vertalingen gebruiken in het buitenland Wonen werken Nederlandwereldwijd.nl Ministerie van Buitenlandse Zaken.
Let op: het is mogelijk dat het document een andere legalisatieroute moet doorlopen dan de vertaling van dat document. Kijk op de pagina Legaliseren van Nederlandse documenten voor gebruik in het buitenland hoe u het document moet laten legaliseren. Op deze pagina leest u hoe u een vertaling klaar maakt voor gebruik in het buitenland. Doorloop de volgende stappen om uw document te gebruiken in het buitenland. Stap 1: Check of u het document moet laten vertalen. Vraag na bij de buitenlandse ambassade of het consulaat in Nederland of uw document een vertaling nodig heeft en of de vertaling ook een legalisatie nodig heeft. Moet u uw document laten vertalen?
Master of Arts in het vertalen Faculteit Letteren en Wijsbegeerte. Master of Arts in het vertalen Faculteit Letteren en Wijsbegeerte Universiteit Gent.
Master of Arts in het vertalen. De masteropleiding in het vertalen is één van de drie masters die volgen op de bachelor in de toegepaste taalkunde. Onze master in het vertalen kreeg als eerste in Vlaanderen het European Master's' in Translation kwaliteitslabel.
Google Translate.
Over Google Translate. Privacy en voorwaarden Help Feedback sturen Over Google. Taal herkennen Nederlands Engels Frans. Talen omwisselen CtrlShiftS. Engels Nederlands Frans. Spraakinvoer wordt niet ondersteund in deze browser. Ingesproken tekst vertalen. Spraakuitvoer wordt niet ondersteund in deze browser. 0 / 5000. Handschrift inschakelen Invoertool selecteren. Vertalingen zijn gendersspecifiek. Meer over deze brontekst. Brontekst vereist voor aanvullende vertaalinformatie. Vertalen uit het. Recent gebruikte talen. Vertalen naar het.
Vertaler Online zinnen vertalen Engels, Duits, Spaans, Frans en meer.
Tekst vertalen en gratis online TRANSLATOR.EU.
Onze vertalingen zijn snel en betrouwbaar. Het gebruik van de vertaler is gratis, zonder inschrijving of andere verbintenissen. Overzichtelijkheid, aangenaam en functioneel design van de website. Taalversies in alle Europese landen. Veiligheid is onze prioriteit, wij beschermen onze gebruikers en hun vertalingen met de veiligheidscodering. Kies de talen waarmee de vertaler dient te werken. Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op vertalen. In het onderste vakje komt de gewenste vertaling gelijk tevoorschijn. Vervolgens kunt u de tekst markeren, kopiëren en voor uzelf gebruiken. Translator.eu vertaalt tegelijkertijd 1000 aanslagen van een tekst een tekst van midden lengte. Als u een langere tekst wil vertalen, knip hem in een aantal delen. Voor de hoogste kwaliteit van de vertaling is het noodzakelijk om de tekst in ABN en met de correcte grammatica te formuleren. Bargoense uitdrukkingen alsook een tekst in de spreektaal zijn over het algemeen voor de online vertalers een probleem.
Sociaal tolken en vertalen Agentschap Integratie en Inburgering.
De opname in het bestand van de dienst Sociaal Tolken en Vertalen is verbonden aan bepaalde criteria wat betreft opleiding, certificering en kwalificering. Via het Agentschap Integratie en Inburgering kan je een opleiding volgen tot gecertificeerd sociaal tolk of vertaler.

Contacteer ons