ballon
blokker
horoscoop
hema
uitvaart
begrafenis
kado
seo
afvallen

Zoeken naar vertalen

vertalen
Vertaal het internet rechtstreeks in uw browser.
Met de extensie To Google Translate kunt u momenteel deze talen vertalen.: Afrikaans, Azrbaycanca, Bosanski, Català, etina, Cymraeg, Dansk, Deutsch, English, Esperanto, Eesti keel, Euskara, suomi, Français, Frysk, Gàidhlig, Galego, Hrvatski, magyar, Bahasa Indonesia, íslenska, Italiano, Lietuvi, Latvieu, Melayu, Norsk bokmål, Nederlands, Polski, Português, Român, slovenina, Slovenina, Shqip, Svenska, Türkçe, Ozbek tili, Ting Vit, isiXhosa, isiZulu, en meer! Firefox is voor iedereen. Firefox downloaden Nederlands. Windows 64-bit MSI. Windows 32-bit MSI. Uw systeem voldoet mogelijk niet aan de vereisten voor Firefox, maar u kunt een van deze versies proberen.: Firefox downloaden Nederlands. Windows 64-bit MSI. Windows 32-bit MSI. Firefox voor Android. Firefox voor iOS. Een bug melden. Beta voor Android. Nightly voor Android. Español de Argentina. Español de Chile. Español de España. Español de México. Português do Brasil. Privacyverklaring voor website.
Vertalen met DeepL Translate.
De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden. DeepL, een online vertaler die Google, Microsoft en Facebook overtreft wwwhat's' new. Pers Privacy Algemene Voorwaarden Uitgeverij. Het woordenboek zal over enige momenten weer beschikbaar zijn. Het woordenboek is op dit moment niet beschikbaar. U gebruikt nu DeepL Pro. Uw teksten worden nooit opgeslagen. Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar. Herlaad de pagina. DeepL Pro bedrijfsaccount. Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount. Uitloggen van DeepL Pro bedrijfsaccount. Limiet voor documentvertalingen bereikt U kunt op dit moment geen documenten meer vertalen omdat u uw limiet voor documentvertalingen voor deze maand heeft bereikt. Upgrade uw pakket om het aantal documenten dat u kunt vertalen te verhogen. Selecteer een upgrade voor uw pakket Limiet voor documentvertalingen bereikt U kunt op dit moment geen documenten meer vertalen omdat u uw limiet voor documentvertalingen voor deze maand heeft bereikt. Neem contact op met uw teamaccountbeheerder om het aantal beschikbare documentvertalingen te verhogen. Team: teamName Terug naar Translator Limiet voor documentvertalingen bereikt U kunt op dit moment geen documenten meer vertalen omdat de limiet voor het aantal documentvertalingen voor deze maand is bereikt.
7 alternatieven voor Google Translate die je moet proberen Yamagata Europe.
Naast de veel gebruikte tekstvertalingen heeft Google Translate ook een manier om foto's' of handschrift te vertalen via een connectie met je camera. Toegegeven, de Google Translate vertalingen zijn niet altijd perfect, maar met de recente upgrades en toevoeging van neural machine translation technieken heeft Google een enorme stap voorwaarts gezet.
De 4 beste gratis vertaalmachines vergeleken Artois Translations.
Staan er in die tekst persoonsgegevens, dan deelt u die met een onbevoegde derde, op een databank die bovendien gevoelig is voor lekken. Met andere woorden, u bent in overtreding met de AVG. Een oplossing is betalen voor Deepl Pro. Wanneer u de betaalde versie gebruikt, slaat Deepl uw teksten niet op en blijven uw gegevens beschermd. Deepl is momenteel maar in 11 talen beschikbaar: Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Nederlands, Pools, Russisch, Japans en Chinees. Voor andere talen moet u toch nog Google Translate gebruiken. Hoewel Deepl betere kwaliteit levert, is het gebruik maar beperkt tot 11 talen. Zoekt u dus een woord of zin in een andere taal, dan is Google Translate alsnog uw beste en enige oplossing. Google Translate ondersteunt meer dan honderd talen en wat ik persoonlijk heel leuk vind, is dat de vertaalmachine ook andere alfabetten dan het Romaanse ondersteunt zonder dat u er een aangepast toetsenbord voor nodig hebt!
Vertalen in het Engels vertaald uit het Nederlands.
Vertaal Matrix voor vertalen.: interpreteren; overbrengen; translateren; vertalen; vertolken. begrijpen; opvatten; tolken; uitbeelden; verbeelden; verpersonificeren; vertolken. overbrengen; translateren; vertalen; vertolken. overbrengen; translateren; vertalen; vertolken. interpreteren; overbrengen; overzetten; translateren; vertalen; vertolken. Verwante definities voor vertalen.: het omzetten om bruikbaar te maken 1.
Een webpagina vertalen naar het Nederlands, hoe doe je dit?
Cookie en privacybeleid. Een foto afdrukken via Windows Verkenner, hoe doe je dit? InfraRecorder installeren, hoe doe je dit? Een iso branden met InfraRecorder, hoe doe je dit? Een webpagina vertalen naar het Nederlands, hoe doe je dit? Het komt vaak voor dat iemand een webpagina bezoekt en dat de pagina in een vreemde taal wordt weergegeven. Dit kan je als volgt eenvoudig oplossen.: Bezoek de anderstalige pagina met Google Chrome.
Vertalingen gebruiken in het buitenland Wonen werken Nederlandwereldwijd.nl Ministerie van Buitenlandse Zaken.
Ga direct naar inhoud. U bevindt zich hier: Nederland wereldwijd Wonen werken Legaliseren van Nederlandse documenten voor gebruik in het buitenland Vertalingen. Zoeken binnen Nederlandwereldwijd.nl Ministerie van Buitenlandse Zaken Zoek. Vertalingen gebruiken in het buitenland. Vertaalde documenten die zijn afgegeven door beëdigde en geregistreerde vertalers laat u legaliseren. Dit gebeurt met een stempel of sticker. Na legalisatie is uw document klaar voor gebruik. Wat is legaliseren? Legaliseren is een document geschikt maken voor gebruik in een ander land. Door legalisatie is duidelijk dat uw document van een bevoegde instantie komt. Stappenplan vertaling gebruiken in het buitenland. Doorloop de volgende stappen om uw document te gebruiken in het buitenland. Stap 1: Document laten vertalen.
Master of Arts in het vertalen Faculteit Letteren en Wijsbegeerte. Master of Arts in het vertalen Faculteit Letteren en Wijsbegeerte Universiteit Gent.
Master of Arts in het vertalen: Nederlands, Duits, Italiaans. Master of Arts in het vertalen: Nederlands, Duits, Russisch. Master of Arts in het vertalen: Nederlands, Duits, Spaans. Master of Arts in het vertalen: Nederlands, Duits, Turks. Master of Arts in het vertalen: Nederlands, Engels, Duits.
Google Translate.
Over Google Translate. Privacy en voorwaarden Help Feedback sturen Over Google. Taal herkennen Nederlands Engels Frans. Talen omwisselen CtrlShiftS. Engels Nederlands Frans. Spraakinvoer wordt niet ondersteund in deze browser. Ingesproken tekst vertalen. Spraakuitvoer wordt niet ondersteund in deze browser. 0 / 5000. Handschrift inschakelen Invoertool selecteren. Vertalingen zijn gendersspecifiek. Meer over deze brontekst. Brontekst vereist voor aanvullende vertaalinformatie. Vertalen uit het. Recent gebruikte talen. Vertalen naar het.
Vertaler Online zinnen vertalen Engels, Duits, Spaans, Frans en meer.
Tekst vertalen en gratis online TRANSLATOR.EU.
Onze vertalingen zijn snel en betrouwbaar. Het gebruik van de vertaler is gratis, zonder inschrijving of andere verbintenissen. Overzichtelijkheid, aangenaam en functioneel design van de website. Taalversies in alle Europese landen. Veiligheid is onze prioriteit, wij beschermen onze gebruikers en hun vertalingen met de veiligheidscodering. Kies de talen waarmee de vertaler dient te werken. Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op vertalen. In het onderste vakje komt de gewenste vertaling gelijk tevoorschijn. Vervolgens kunt u de tekst markeren, kopiëren en voor uzelf gebruiken. Translator.eu vertaalt tegelijkertijd 1000 aanslagen van een tekst een tekst van midden lengte. Als u een langere tekst wil vertalen, knip hem in een aantal delen. Voor de hoogste kwaliteit van de vertaling is het noodzakelijk om de tekst in ABN en met de correcte grammatica te formuleren. Bargoense uitdrukkingen alsook een tekst in de spreektaal zijn over het algemeen voor de online vertalers een probleem.
Sociaal tolken en vertalen Agentschap Integratie en Inburgering.
De opname in het bestand van de dienst Sociaal Tolken en Vertalen is verbonden aan bepaalde criteria wat betreft opleiding, certificering en kwalificering. Via het Agentschap Integratie en Inburgering kan je een opleiding volgen tot gecertificeerd sociaal tolk of vertaler.

Contacteer ons